Werkwijze

Hoe werkt Lichtletters verhuur?


Nadat jullie besluiten om de lichtletters bij ons te huren, sturen we u een huurovereenkomst. Deze vullen jullie in en sturen het retour. Na het retour sturen worden de letters definitief gereserveerd voor u.
Na het retour sturen van de huurovereenkomst krijgt u de factuur waarop de aanbetaling dient te worden gedaan.


Bij bezorgen nemen we ongeveer 14 dagen voor huurdatum contact op en geven wij onze tijdsindicatie voor het bezorgen door. Dit dient u zelf zo nodig door te geven aan de locatie.


Bij afhalen horen we graag van te voren een tijdsindicatie van u wanneer u de letters op komt halen op de afgesproken dag. Bij het bezorgen zetten we de letters zo mogelijk op de juiste plek. Draaien we de lampen erin en overhandigen we het krat waar reserve lampen in zitten.
Op de afgesproken dag en tijd komen we de letters weer ophalen en geven we de borg weer retour of starten we het indien niet aanwezig direct terug.


Bij afhalen zorgen we dat de letters klaar staan en overhandigen we het krat waar de lampen incl. reserve lampen, haringen met een hamer (om de letters buiten vast te zetten) en een verlengkabel van 10 meter.

Op de afgesproken dag en tijd komt u de letters weer retour brengen en krijgt u de borg weer retour.


Na afloop vinden we het altijd leuk om een sfeer foto te krijgen met onze lichtletters en eventueel een recensie op onze Facebook pagina.